29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков18:56, 23 октомври 20201min

Фирма дари дезинфектанти на училища и детски градини в община Ракитово

obshtina rakitovo

Ракитово. Висококачествени дезинфектанти на фирмата „Фльор Д’аром“ дари на училища и детски градини в общината дружество“ Кос Хол-1“-Костандово с управител Георги Холянов. Дезинфектантите са със сертификат и ще бъдат използвани от учебните и детски заведения, за да се предпазят децата и педагогическият и непедагогически персонал срещу разпространението на коронавируса. Кашоните с разтвори днес бяха доставени в Средно училище“ Св. Кл.Охридски“, Детските градини“ Митко Палаузов“ и „ Малина Тодорова“ в Ракитово, Основно училище“ Неофит Рилски“ и Детска градина „ Славейче“ в Костандово. Дарителят се ангажира в понеделник от дезинфектантите да получат и в Детска градина“ Трети март“ и Основно училище“ Хр. Ботев“ в с.Дорково, както и Основно училище“ Хр.Ботев“ в Ракитово.
От общината в Ракитово и директорите на учебните и детските заведения изказват благодарност на г-н Георги Холянов, управител на фирма „ Кос Хол-1 “ за направеното дарение.
Това е поредният добър пример как в днешното напрегнато време и в условията на пандемия всеки жест на съпричастност и помощ между хората е достоен за уважение и признателност.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!