20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:02, 30 януари 20201min

Училището в Дорково организира благотворителен концерт в подкрепа на болния Ники

dorkovo

Дорково. Основно училище“ Христо Ботев“ в с. Дорково ще проведе благотворителен концерт в подкрепа на болния Николай Костов, на 9 години от гр. Сливен. Концертът ще бъде в залата на Народно читалище „ Св. св. Кирил и Методий“ в Дорково на 31 януари 2020 г./петък/ от 18,30 ч. Това е поредната благотворителна инициатива в помощ на болното дете, която организират в Дорково, след като младежите, които участваха в ритуала на Йордановден на 6 януари, събраха и дариха сумата от 950 лв. за лечението на момченцето. Ники страда от онкологично заболяване и спешно се нуждае от средства, за да му бъдат проведени имунотерапии, които са скъпоструващи.
За полученото дарение от младежите в село Дорково родителите на Ники благодарят на момчетата с думите :“Бъдете здрави и нека сърцата Ви останат винаги отворени за хора в нужда!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!