25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ученици отбелязаха виртуално Световния ден на водата

еzero voda

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Учениците от V до VII клас от Иновативно основно училище „Св. Патриарх Евтимий“ под ръководството на г-жа Костадинова отбелязаха виртуално 22 март – Световния ден на водата. Направиха и представиха в електронна среда презентации, електронни книги, онлайн постери и видеоклипове на тема: „Водата, без която не можем“.

В своите творби учениците акцентираха върху значението на водата за живите организми, защо е важно да пием вода, последиците от замърсяването на водите. Отправиха своите послания за разумно използване на водата и съхраняване на природата. Показаха съпричастност към проблема и популяризираха една добра кауза – опазването на природната среда и водите.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!