18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

‘Уолтопия“ иска да построи и подари съоръжения за активно забавление на две български общини

uoltopya

„Уолтопия“ ще инвестира над два милиона лева в съоръжения за активно забавление в две български общини.

Едното съоръжениe ще предостави безопасен полет над избрана забележителност, а другото – здравословно забавление за децата в нов за света формат.

“Уолтопия” е изградила над 1800 съоръжения за aктивно забавление за хората в над 75 страни по света. У нас обаче обектите на компанията към момента се броят на пръстите на едната ръка. Затова тази година компанията планира да построи двата си най-вдъхновяващи нови продукти в България.

За целта “Уолтопия” търси проактивни екипи от български общини, които да пожелаят атракционите да бъдат реализирани на тяхна територия.

Компанията ще произведе, инсталира и поддържа съоръженията напълно безплатно. Тя поема и ангажимент да осигури безопасното им опериране. За да кандидатстват, общините могат да се свържат с “Уолтопия” на office@walltopia.com

Какви са съоръженията, които ще бъдат построени?

Adventure Hub – атракционен комплекс с огромен мащаб. Включва въжен парк, Ролглайдер, детски стени за катерене, които са хармонично съчетани в красивата форма на гигантско дърво. Впечатляващото дърво се вписва чудесно в естествената среда на градски парк или друга зелена площ. Опитът на “Уолтопия” показва, че една такава атракция привлича и много гости към града.

Ролглайдер – съоръжение за свободно летене, което няма аналог. Ролглайдерът дава възможност на човек да полети като птица и да види света през погледа на орела напълно безопасно и екологично. Той може да бъде построен навсякъде – между дърветата на градски парк, около крепости, над каньони, дори над езера и морета.

 

Източник : / https://offnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!