19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:26, 20 януари 20201min

„Уизер“ пуска директни полети София – Санкт Петербург

samolet

Унгарският нискобюджетен превозвач „Уизер“ (Wizz Air) обяви, че пуска директни полети София – Санкт Петербург. Полетите по маршрута започват от 2 юли и ще се изпълняват три пъти седмично във вторник, четвъртък и събота. Билетите вече са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или чрез мобилното приложение на WIZZ. Цените започват от 57.99 лв. в едната посока с малък салонен багаж. „Уизер“ е единствената авиокомпания, която предлага директен полет от българската столица до руския град, наричан Северната Венеция заради живописните канали и специфичната си архитектура. Считан за културна столица на Русия, градът е известен с множество забележителности, включително над 70 театъра и 200 музея, сред които световноизвестният Ермитаж. От авиокомпанията напомнят, че за пътуване до Санкт Петербург е необходима електронна виза – тя е безплатна и е валидна за 30 дни, като разрешената продължителност на престой в града и в Ленинградска област е до 8 дни. Заявленията за визи следва да бъдат подадени онлайн най-малко 4 дни преди планираната дата на посещение.

Източник :  https://www.dnevnik.bg/


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!