28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:04, 8 септември 20201min

УЕФА потвърди, че мачът за Суперкупата ще е със зрители

stadion ferenc pushkash

Мачът за суперкупата на Европа между Байерн и Севиля ще бъде игран пред зрители в Будапеща, както беше планирано, а чуждестранните посетители ще бъдат допускани само след отрицателен тест за коронавирус, обяви УЕФА.

От европейската централа потвърдиха в официално комюнике, че билетите са пуснати в продажба и мачът на 24 септември ще служи за „първи опит и пример за завръщането на феновете по стадионите“. До момента всички двубои под егидата на УЕФА се играеха без публика, но някои държави, сред тях и България, отвориха врати за фенове на трибуните.

Според УЕФА, стадион „Ференц Пушкаш“ ще бъде запълнен на 30 процента от капацитета си за 67 215 зрители, като финалистите ще получат по 3 хиляди билета. Пропуските ще са в свободна продажба от сряда.

За да влязат в Унгария, гостите на страната ще трябва да покажат отрицателен тест за коронавирус, направен в последните три дни, добавят от УЕФА. Те също така могат да останат на територията на държавата максимум за 72 часа.

„Ще има наложени стриктни хигиенни мерки и очакваме феновете да ги спазват. На стадиона също“, гласи още съобщението на УЕФА.
Ако някой привърженик закупи билет, но даде положителен тест за коронавирус в трите дни преди мача, платената сума ще му бъде възстановена..

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!