20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Тотнъм скри топката на Лудогорец (Всички резултати от Лига Европа)

ludogorec totnum

Лудогорец загуби като гост на Тотнъм с 0:4 в среща от четвъртия кръг на 10-та група на турнира Лига Европа. Поражението е четвърто за разградчани в групата и на практика сложи край на надеждите на тима за класиране за фазата на елиминациите. Лудогорец остава на дъното в класирането без спечелена точка.

В началото на мача футболистите на Жозе Моуриньо взеха инициативата и не позволяваха на българите да напуснат половината си. Така резултатът бе открит в 16-ата минута. Карлос Винисиус бе изведен само срещу Пламен Илиев и с удар по земята прати топката в мрежата.

В 32-ата минута Бен Дейвис се измъкна отляво, но от малък ъгъл прати топката в гредата. Две минути по-късно Тотнъм стигна до аванс от два гола. Силен удар на Ндомбеле бе избит от Илиев, но право на крака на Али, който не прояви егоизъм и видя Винсиус на празна врата, който от непосредствена близост се разписа.

След подновяването на играта футболистите на домакините продължиха с мощния си натиск към вратата на Лудогорец.

В 57-та минута Пламен Илиев направи страхотно спасяване. Мат Дохърти беше изведен зад защитата и свали за Гарет Бейл, но ударът му бе париран.

В 63-та минута резултатът все пак стана класически. Хари Уинкс получи топката на тъчлинията и от над 40 метра, с напълно изненадващ прехвърлящ удар и с помощта на гредата постави на колене Пламен Илиев.

Тотнъм не се отказа да търси нов гол и в 73-та минута Лукас Моура покачи на 4:0. След грешка на Доминик Янков в центъра на терена Карлос Винисиус успя да овладее центриране на Мат Дохърти и да намери непокрития Лукас Моура, който с мощен удар порази целта.  До края на мача темпото спадна и до нов гол не се стигна.

Тотнъм – Лудогорец  4:0
1:0 Карлос Винисиус 16
2:0 Карлос Винисиус 34
3:0 Хари Уинкс 63
4:0 Лукас Моура 73

Тотнъм: Джо Харт (81-Алфи Уайтман), Мат Дохърти, Дависон Санчес, Хари Уинкс, Танганга, Бен Дейвис, Деле Али (82-Харви Уайт), Танги Ндомбеле (61-Пиер-Емил Хьойберг), Лукас Моура (82-Дейн Скарлет), Гарет Бейл (67-Джак Кларк), Карлос Винисиус;

Лудогорец: Пламен Илиев, Антон Недялков,  Драгош Григоре, Козмин Моци, Оливие Вердон, Жордан Икоко, Стефан Баджи (90-Иван Йорданов), Абел Анисе (68-Каули Оливейра), Доминик Янков (90-Димитър Митков), Кирил Десподов (65-Бернард Тектепей), Клаудиу Кешеру (68-Мавис Чибота)

Всички резултати от мачовете в Лига Европа:

1-ва група: ЦСКА София – Йънг Бойс 0:1, Клуж – Рома 0:2

2-ра група: Мьолде – Арсенал 0:3, Дъндоук – Рапид (Виена) 1:3

3-та група: Байер (Леверкузен) – Апоел Беер Шева 4:1, Ница – Славия Прага 1:3

4-та група: Рейнджърс – Бенфика 2:2, Стандард (Лиеж) – Лех (Познан) 2:1

5-та група: Гранада – Омония 2:1, ПСВ Айндховен – ПАОК 3:2

6-та група: АЗ (Алкмаар) – Реал Сосиедад 0:0, Наполи – Риека 2:0

7-ма група: АЕК (Атина) – Зоря 0:3, Брага – Лестър 3:3

8-ма група: Лил – Милан 1:1, Спарта Прага – Селтик 4:1

10-та група: Тотнъм – Лудогорец 4:0, ЛАСК (Линц) – Антверпен 0:2

9-та група: Макаби (Тел Авив) – Виляреал 1:1, Карабах – Сивасспор 2:3

11-та група: ЦСКА (Москва) – Фейенорд 0:0, Волфсбергер – Динамо (Загреб) 0:3

12-та група: Гент – Цървена звезда 0:2, Слован (Либерец) – Хофенхайм 0:2

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!