28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:28, 20 май 20201min

Торта с националния трибагреник получи за рождения си ден Григор Димитров

torta

Страхотна торта получи Григор Димитров за рождения си ден. Първата ни ракета се похвали с подаръка в социалните мрежи. Сладкото изкушение е декорирано с цветовете на родния флаг – бяло, зелено и червено и герба на страната.

„Родината ми липсва доста в последните няколко месеца“, пише Димитров, който на 16 май навърши 29 години.

Същевременно изпълнителният директор на отборната турнирна лига World Team Tennis Карлос Силва обяви, че засега състезанието, в което ще участва и Димитров, ще се проведе по план. Лигата ще започне на 12 юли и ще се проведе в рамките на 3 седмици.

Надпреварата е с демонстративен характер и е независима от организациите ATP, WTA и ITF, които са главните управленски тела в професионалния тенис. Турнирите в професионалния тур при мъжете и жените са спрени до края на юли.

Като потенциални домакини на World Team Tennis се споменават щатите Флорида и Тексас.

Григор Димитров ще представя тима на Orange County Breakers и ще дебютира в турнира на 28 юли.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!