29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:49, 2 юни 20201min

ТД „Купена“ подготвя нов маршрут за любителите на планината

markirovka za zaslon sokolska skala

Пещера. Членове на ТД „Купена“ поставят указателни табели за да могат туристи и колоездачи да се ориентират и да стигнат до заслон „Соколска скала“, каза за Peshteraprim Георги Киев- председател на дружеството в града. В края на седмицата ще бъде поставена нова табела Заслон за удобство на любителите на планината. Там посетителите могат да отдъхнат или да намерят укритие при лошо време. „Свети Константин, „Соколска“ скала и пещера Снежанка -това ще бъде изцяло нов маршрут, в края на който се открива прекрасна гледка към Пазарджик и Пловдив. Разстоянието се преминава за час и половина“, каза Киев. Той допълни, че новото трасе за туристи ще бъде обозначено на таблото монтирано в началото на Дългата поляна в селището Свети Константин“. Към този момент туристите използват два маршрута. Първият започва от Свети Константин през Костина  могила до Везир тепе. Друг маршрут води от Дългата поляна през Баташки еледжик, Еленски гидик и обратно до Св. Константин, припомни Киев.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!