25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„С книга за Рождество Христово“ – вяра и надежда в доброто

konkurs knigi

Пещера. Коледната инициатива на Библиотеката при НЧ“Развитие-1873“ , тази година ще се проведе под наслов “ С книга за Рождество Христово“. Това уточни Богдана Сиракова- гл. библиотекар в читалище „Развитие“- С книга за Рождество Христово „

„В нея са включени автори, деца, общественици. Също и чужденци от различни точки на света, които изучават български език, празници и обичаи. Целта ни е в това смутно време да внесем светлина и празничност в душите на хората, вяра и надежда в доброто!“, добави Сиракова по повод инициативата. Според нея Коледа е един несравним празник, изпълнен с много топлина, уют, любов и светлина. Богат е на символични действия, с цел здраве, щастие и благоденствие на семейството.
„Тази година бъдете заедно с нас- вие и вашите семейства! Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!“, пожела Сиракова.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!