28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Срив при Google услугите Gmail, Youtube и Google Drive в Европа и по целия свят

В понеделник технологичният гигант Google изпитва проблеми, свързани с прекъсвания по целия свят, включително в Европа, което доведе до временно блокиране на някои важни услуги като приложенията YouTube, Gmail и Google Drive, съобщава бизнес телевизията CNBC

Данни на сайта DownDetector (downdetector.com) показват, че пощата на Google – Gmail и Youtube не са били достъпни за някои потребители на интернет в понеделник.

Освен това има съобщения за проблеми с търсачката на Google, както и с услугите YouTube Music, Google Drive, Google Classroom, Google Play, Google Home, Google Maps и др.

Повечето от съобщенията за недостъпност от страна на потребителите идват от Европа и Индия, но са засечени подобни прекъсвания и в Австралия, Япония и САЩ.

Услугите вече са възстановени за някои потребители.

Редица хора в социалните медии съобщиха за проблеми с платформите Gmail, YouTube и Google Drive, които са показвали съобщения за грешки без допълнително обяснение.

Според Down Detector, сайт, който обобщава съобщения за прекъсвания на онлайн услугите, проблемите с платформите са се увеличили около 13:30 ч. българско време.

Данни на downdetector.com за срив на някои интернет услуги на Google

Данни на downdetector.com за срив на някои интернет услуги на Google

 

Малко по-късно Google потвърди за такива прекъсвания. YouTube също потвърди, че много от потребителите му имат проблеми с достъпа до платформата.

„Нашият екип е наясно и разглежда проблема“, написа екипът на Youtube в туитър акаунта на компанията. „Ще ви информираме веднага щом имаме още новини.“

„Услугите вече са възстановени за някои потребители и очакваме решение за всички потребители в близко бъдеще“, съобщи Google в понеделник сутринта американско време. „Моля, обърнете внимание, че тази времева рамка е приблизителна и може да се промени“.

Трябва да се има предвид, че някои от най-големите компании в САЩ разчитат на услугите на Google, включително Uber, Netflix и Twitter.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!