29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков19:46, 12 март 20211min

Спас от 5 а клас в училище “ П. Р. Славейков“ прослави училището си

spas damyanov

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Спас Дамянов от 5 а клас в училище “ П. Р. Славейков“ се класира нa първо място на областния кръг на олимпиадата по История и цивилизации и постигна несравнимо високите 73 точки от възможни-80 точки, похвалиха се от школото.

Неговото участие в областната олимпиада е резултат от отличното му представяне на общинския кръг на олимпиадата. Спас постигна изключително висок резултат на областния кръг на олимпиадата по География и икономика – 177 точки от 200 възможни, с което се нарежда на престижното четвърто място в областта.
„Резултати достойни за уважение и пример“, с гордост споделя директорът Пенка Христоскова.
Поздравления за високите постижения и престижното класиране за Спас Дамянов, както и за целенасочената подготовка, всеотдайната подкрепа и усилията на неговия ръководител Николай Стамболиев.
„Няма по-голяма награди от тази да изведеш за пореден път училището на най-високото стъпало на знанието“, с радост допълни Директорът.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!