20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:27, 13 септември 20201min

След прекъсване заради COVID-19: MasterChef се завръща в ефир

Top 10_finalist

Спряното заради COVID-19 кулинарно състезание MasterChef се завръща в ефира на bTV на 13 септември. Шоуто обаче е с променен час на излъчване, както и с променен ден – всяка неделя, от 20 часа.

MasterChef, както и по-голямата част от развлекателната програма на bTV, бяха спрени от излъчване малко след обявяването на извънредното положение, като тогава от медията обявиха, че са решили да наблегнат на информационните за коронавируса материали. Сега поетапно започват да се завръщат в ефир.

Тази неделя започва финалният етап от надпреварата в кулинарното предаване, в която всеки от останалите 10 хоби готвачи ще се изправи срещу своите опоненти в стремежа си да грабне титлата MasterChef на България и наградата от 100 000 лева.

Снимка : bTV
Снимка : bTV

По пътя до топ 10 най-голяма спънка за всички участници се оказват яйцата – издават от телевизията. Те са в основата на две елиминации. В едната участниците трябва да приготвят три ястия с яйца, а в другата – десерти.

Най-предизвикателно и трудно за две трети от най-добрите хоби-готвачи на България се оказва приготвянето на крем брюле и крем карамел.

И докато „обикновени“ продукти като яйца се оказват „врагове“ на състезателите, то продукти като ориз, костен мозък, изцяло черните храни и веган ястията и се оказват тяхното спасение.

Източник : / https://clubz.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!