28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:54, 22 ноември 20201min

След великолепно зрелище Медведев пречупи Надал и е на финал

daniil medvedev

Даниил Медведев победи с 2:1 сета – 3:6, 7:6 (4), 6:3 Рафаел Надал в полуфинален двубой от финалния Мастърс в Лондон. Срещата продължи два часа и 37 минути. Така руснакът си осигури място на финала срещу Доминик Тийм.

В първия сет на мача испанецът съумя да спечели с 6:3 след по-добра игра.

Вторият сет предложи доста обрати, като и двамата имаха предимство в определени моменти от двубоя, Медведев поведе с 3:0 и 4:1, но позволи да бъде обърнат до 4:5. В крайна сметка се стигна до тайбрек, който беше спечелен от руснака със 7:4, а с това той изравни сетовете.

Така победителят трябваше да бъде определен в третия решителен сет. В него и двамата взимаха подаванията си, но във важния седми гейм след няколко възможности Медведев проби и поведе с 4:3.

Медведев печелеше с лекота сервис геймовете си, докато испанецът имаше затруднения при геймовете със свой сервис. Руснакът съумя за затвърди пробива си и поведе с 5:3. Последва нов пробив за Медведев и успех с 6:3, а с това и победа в двубоя.

Така в неделния ден на финала един срещу друг ще се изправят Даниил Медведев и Доминик Тийм.

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!