17 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Скандално : 10 годишно момче шофира, с висока скорост из улиците на Пещера

police car lights at night in city with selective focus and bokeh.

Пещера. Пазарджишката полиция се самосезира след разпространен скандален клип в социалните мрежи.

На клипа се вижда как 10 годишно момче шофира, с висока скорост из улиците на Пещера, като 50 годишният му дядо е на седалката до него, но самият той не взима участие в управлението на автомобила.

По време на шофирането, непълнолетното момче държи и пистолет в ръка.

Проверката е комплексна, каза говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

„В проверката взеха участие служители на пътна полиция, колеги младши инспектори, които отговарят по контрола на общоопасните средства и инспектор от детска педагогическа стая. Установи се, че собственик (на 50г.) на лек автомобил от град Пещера, е предоставил автомобила на 10 годишния си внук, съставен е акт по ЗДвП. Установено е, че бащата на детето е закупил законно газ-сигнално оръжие, прави се проверка, дали предоставянето може да бъде евентуално опасно в ръцете на това дете. Комплектована е преписка, която ще бъде изпратена на отдел закрила на детето към дирекция социално подпомагане за евентуални мерки и от тяхна страна, защото тук става въпрос за 10 годишно дете.“, уточни за БНР Мирослав Стоянов- говорител на полицията в областния град.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!