26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Синът на Марадона е в реанимация заради COVID-19

Лошите новини в семейството на легендарния Диего Марадона нямат край. След кончината на великия футболист във вчерашния ден, стана ясно, че негоият син Диего Марадона-младши в момента е в реанимация поради коронавирус. 34-годишният наследник на Дон Диего води битка с коравния вирус в болница в Неапол, след като е бил диагностициран с COVID-19 на 5 ноември.

Изключително неприятната новина съобщи италианският журналист Танкреди Палмери, който добави следното:

„Известен жълт телевизионен водещ го потърси по телефона, за да получи реакцията му и по този начин Диего-младши научил, че е загубил баща си“.

Диего Армандо-младши е син на Дон Диего от извънбрачната му връзка с неаполитанката Кристина Синагра, докато Марадона играе още за Наполи. Синът на аржентинеца тръгва по стъпките на баща си и е футболист до ден-днешен.

Той е бивш юношески национал на Италия, а понастоящем носи екипа на „Скуадра адзура“ по плажен футбол.

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!