18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков21:49, 30 август 20201min

Синът на Гунди събра 5000 долара за „Левски“

andrey asparuhov

Около 8200 лева са преведени и ще бъдат използвани от ДЮШ на „Левски“. Това обяви Андрей Аспарухов от САЩ на своята страница във „Фейсбук“. Синът на клубната легенда Георги Аспарухов е инициатор на дарителската кампания „1000 за Левски“. В благодарствено писмо изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев уверява, че набраните средства ще бъдат похарчени само и единствено за нуждите на школата на „Герена“. От своя страна Анди изказва благодарност на всички, включили се досега в кампанията.

„Скъпи приятели,
Преведохме даренията за първият месец от старта на кампанията “1000 за Левски”. Сумата е $5000 (около 8 200лв), и ще бъде използвана за нуждите на школата на “ПФК Левски”. Огромни благодарности за всички включили се досега! Вашата съпричастност, разбиране и вяра в това, което правим заедно са причината кампанията да се развива!
Надявам се всеки месец дарената сума да нараства и да се приближим до желаните “1000 за Левски”. Огромната ми молба е дарилите еднократно, ако желаят да направят месечен абонамент. Това ще гарантира стабилността на ежемесечните дарения. Всеки може да се включи, като дари $20 месечно, както и да помогне кампанията да достигне до повече хора!“, написа синът на Гунди.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!