25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:59, 10 ноември 20202min

Ани Христова : Браво, Малек! Гордея се с теб!

malek 2

Пещера. „Искам да Ви представя един от бившите възпитаници на Средно Училище Климент Охридски, който ме кара да се гордея, че съм избрала професията учител. Аз бях негов класен ръководител и учител по английски език“, пише в социалната мрежа г-жа Ани Христова.

Следващите думи на учителката са признание за един млад човек, решил да осъществи мечтата на соя живот. Peshtera prim публикува написаното с огромно уважение към пещерската преподавателка :

Малек Кехайов


„Това е Малек Кехайов – едно умно, скромно и амбициозно момче, което след VII клас беше прието да учи в ЕГ ,,Иван Вазов“ гр. Пловдив със специалност Френски и руски език. Сега той е дванадесетокласник и пред него стои предизвикателството – избор на университет, в който да продължи своето образование. За Малек, обаче, това вече не е проблем. Въпреки че, не е изучавал английски език след завършване на VII клас, той решава да се яви на изпит IELTS, който да му послужи за кандидатстване в чужбина.

След успешното вземане на изпита аз му написах препоръка, която е част от необходимите документи за прием в много университети в чужбина. Още в деня на подаване на документите Малек е приет във Fontys University of Applied Sciences в Холандия в специалността, посочена от него като първо желание.
Браво, Малек! Гордея се с теб! Пожелавам ти много здраве, сили и упоритост, за да преследваш и постигаш своите цели!
Успех, моето момче!

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!