26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:49, 25 септември 20201min

Сериен крадец е арестуван в Пещера

police car lights at night in city with selective focus and bokeh.

Пещера. Пещерец извършил серия от домови кражби е установен и задържан от служители на „Криминална полиция“ при РУ-Пещера.

От началото на месец септември до момента на територията на родопския град били извършени няколко домови кражби. Неизвестен проникнал в жилището на 49-годишния Д.В. и откраднал мъжка кожена чанта с документи, дебитни карти ваучер за храна и малка сума пари.

По сходен начин и неговия 70-годишен съгражданин Г.Щ. се простил с портфейла си, където съхранявал личните си документи и сумата от 110 лева. 76-годишният Б.Ц. пък останал без мобилен телефон в резултат на незаконно проникване в жилището му. След анализ на трите случая криминалистите предприели разследване и не след дълго установили извършителя.

Оказало се, че това е 41-годишният пещерец А.З. У него били открити част от откраднатите вещи и документи. Материалите по случаите са докладвани на Районната прокуратура в родопския град. Работата по документирането им продължава под наблюдението на прокурор.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!