16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Свети Константин и снежните писти събраха туристи от близо и далече

skiori

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Утъпкани и удобни за ски спорт са пистите в селището Свети Константин над Пещера. Снежната покривка е около 50см. Времето е ясно, на места с мъгла. Температурата е 3 градуса. Пътната настилка от Пещера до курорта е почистена. Водачите на МПС да се движат при спазване на изискванията през зимния сезон.

Десетки са жителите на Пещера, които препочетоха съботния сезон да прекарат в планината. Има скиори и туристи от Пловдив, Пазарджик, Хасково и др. населени места от страната. Пистите са на около 1200м. надморска височина. Не са професионални, но това дава възможност на най-малките и запалени скиори да практикуват любимия си спорт безпрепятствено и в безопасни условия.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!