28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:46, 31 март 20201min

Роналдо подкрепи лекарите и карантината

ronaldo i semeystvoto mu

Кристиано Роналдо призова хората по цял свят да останат по домовете си и да подкрепят с каквото могат служителите в здравните заведения. Звездата на Ювентус направи призива чрез социалните мрежи от дома си на остров Мадейра, където е израснал.

„Изправени сме пред много трудни времена и точно сега трябва да бъдем благодарни за нещата, които наистина имат значение – здравето ни, семействата ни и тези, които обичаме. Останете по домовете си и подкрепяйте по всевъзможни начини работниците в здравните заведения, които се борят да спасяват животи“, написа той в Инстаграм.

Роналдо напусна Италия в началото на март, за да бъде близо до своята майка, която бе хоспитализирана през февруари.
„Щастлив съм, че моята майка се прибра от болницата и се възстановява“, обяви по-рано Роналдо отново в социалните мрежи.

Източник :https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!