28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков18:07, 11 юни 20201min

Роди се пещерското „Искам бебе“

bebe

Пещера. Пещерската двойка, подкрепена от уникалната по рода си фейсбук игра „Възрожденско приключение за инвитро процедури, се е сдобила с първороден син. Добрата новина съобщи организаторката на благотворителната игра, обединила усилията на множество спонсори и дарители за красивата кауза – Мария Джуркова.

Тя разказа, че и майката, и момченцето са добре.

„Вълнението за всички ни е огромно! Това е най-хубавото нещо, което можехме заедно с пещерци да направим – да помогнем да се роди едно мечтано бебе, с вълнение разказа Джуркова. Сърдечни благодарности към хилядите ни съмишленици! Поклон доземи!“.

„Възрожденско приключение“ има в историята си няколко изключително успешни издания. Едно от тях – преди Коледа през 2018 година – беше в подкрепа на двойка пещерци, нуждаещи се от средства за лечение на репродуктивни проблеми. Близо 2700 лева бяха събрани само за около 2 седмици, а днес дойде прекрасната новина, че с тях младите съпрузи са получили нужната помощ, за да се сдобият със своя рожбичка.

Фейсбук играта реализира още няколко успешни благотворителни инициативи, с които бяха събрани средства за онкоболни и диабетици, за реставрация и ремонт на храмове – християнски и мюсюлмански. Беше осъществен и атрактивен културен проект – стенна книга със снимки на известни пещерски личности и най-важните моменти от биографиите им беше дарена на местния музей и може да се види от посетителите му.

Източник : / https://www.marica.bg

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!