20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:24, 18 септември 20201min

Разбиха стъкло на движещ се локомотив, пострадаха машинистът и помощникът му

staklo_lokomotiv

Неизвестни до момента хулигани са счупили челното стъкло на кабината на локомотива, теглещ бързия влак от София за Бургас, съобщиха от Холдинг БДЖ.

Инцидентът станал тази сутрин в участъка между Белово и Септември. При разминаване на композицията с бързия влак от Стара Загора за София, от последния вагон на влака от Стара Загора е хвърлен предмет срещу насрещно преминаващия по другия коловоз влак. При удара челното стъкло на локомотива било разбито, пострадали са машинистът и помощника му.

Заради инцидента се наложило влакът да престои повече от час на гара Септември, докато бъде сменен локомотива, теглещ композицията.

Компетентните служби работят за установяване на извършителите.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!