29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:57, 13 юни 20201min

Приключи работата на Детските полицейски управления- дистанционно

detsko polic upravlenie

В края на месец май дистанционно приключи двугодишното обучение на доброволците по Национална превантивна програма „Детско полицейско управление“, която е организирана от МВР. В нея участваха 121 ученици от пет училища в Областта- ОУ „Проф.М.Дринов“- гр. Панагюрище, ОУ „Проф. Иван Батаклиев“- гр. Пазарджик, СУ „Христо Ботев“- гр. Септември,.СУ „Св.Св.Кирил и Методий“- гр. Велинград, ОУ „Петко Р. Славейков“- гр. Пещера.

След преустановяване на посещенията в учебните заведения във връзка  с усложената епидемиологична обстановка в страната се промени и начинът за провеждане на заниманията по проекта. Използвайки платформите за дистанционно обучение в съответното училище, служителите от ОДМВР- Пазарджик, работещи по Програмата изпращаха ежеседмично на доброволците специално разработени презентации на теми: „Опасностите в интернет“, „Психоактивни вещества“, „Пътна безопасност“ „Физическа подготовка в домашни условия“, както и предложения за интересни игри в къщи. Всички доброволци ще получат и предварително подготвените дипломи за завършен курс на обучение по Програмата, които ги очакват в училищата.

ОДМВР- Пазарджик благодари на своите партньори за ползотворната съвместна дейност по Програма „Детско полицейско управление“: Областна администрация, Общините Пазарджик, Септември, Велинград, Пещера и Панагюрище; БЧК, РЗИ, РУО,  Архиерейско наместничество на Пазарджишка, Панагюрска и Пещерска околия. Признателност и към всички ученици-доброволци, които въпреки ангажиментите на дистанционното обучение отделяха време и внимание на Детското полицейско управление.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!