29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:28, 1 юни 20201min

Преместиха в Интензивно отделение 74-годишна жена, блъсната в Овчеполци от пиян шофьор

lekar

Пазарджик. 74-годишна жена от село Овчеполци, която е постъпила снощи в Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик, след като е блъсната на тротоар от 41-годишен пиян шофьор на  лек автомобил ВАЗ, се е наложило да бъде преместена от Ортопедично отделение в Отделението по анестезиология и интензивно лечение. Жената е приета с фрактури на подбедрицата и таза.

Претърпяла е  ортопедична операция. След като се е оплакала и от силни болки в корема се налага намесата и на хирургичен екип. Заради нестабилна хемодинамика пациентката е  преведена в реанимация за наблюдение. Състоянието и остава нестабилно. Има опасност за живота й, съобщи  дежурният  анестезиолог д-р Варта Шопова от ОАИЛ.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!