26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Преизбраха Красимир Инински за председател на БФБокс

krasimir ininski
[dropcap]К[/dropcap]расимир Инински бе преизбран с пълно единодушие за нов, трети мандат, начело на Българска федерация по бокс. Той получи подкрепата на всички присъстващи по време на Общото отчетно-изборно събрание, което се проведе сутринта, на петия етаж в сградата на Министерството на младежта и спорта.

„Благодаря ви за доверието. Ще продължа да бъда всеотдаен и да влагам всичко от себе си в нашата кауза, а именно – развитието на българския бокс. Щастлив съм, че днес показахме, че всички ние сме от един отбор. И заедно, като юмрук, ще продължим да пишем историята на нашия любим спорт“, каза след преизбирането си Красимир Инински.

По време на събранието бе направен финансов отчет за миналата година, както и бе гласуван проекто-бюджетът за 2021 година. Отчетени бяха и успехите на родните таланти. Въпреки липсата на много състезания заради пандемичната обстановка, българските боксьори спечелиха 19 медала от европейските първенства за юноши, младежи и девойки. От тях 3 златни, 5 сребърни и 11 бронзови.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!