25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:13, 10 октомври 20201min

Появи се нов кандидат за президентския пост на БФС

futbol

Един от сегашните членове на изпълкома на БФС най-вероятно ще се включи в битката за президентския пост на 12 декември. 49-годишният Петър Величков от няколко мандата е в управата на футболната централа. Освен като ръководител в OMV, в кариерата си е работил и като управител на верига бензиностанции на най- голямата румънска компания “Петром СА”. Също така е бил член на борда на директорите на “Петром” в Молдова.

Кандидатурата вече имала подкрепата на няколко от останалите членове на изпълкома, които не били съгласни с евентуалното издигане на вицепрезидента Емил Костадинов за поста на Борислав Михайлов.

Към момента единствено Христо Порточанов и Христо Христов са декларирали, че смятат да се кандидатират.

Порточанов обаче може да заема длъжността само един мандат, защото след промяната на устава, направена според изискванията на ФИФА и УЕФА, имаш право да управляваш само до навършването на 70 години. Създателят на чудото “Нефтохимик” в момента е на 67.

Христо Христов пък е напълно непознат на широката футболна общественост.

Бизнесменът е основен спонсор на пловдивския Марица./24 часа

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!