28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:08, 9 април 20201min

Почина големият български актьор Вълчо Камарашев

vulcho kamarashev

На 82-годишна възраст почина обичаният български актьор Вълчо Камарашев, съобщиха от Съюза на артистите в България. Камарашев е роден на 12 септември 1937 г. в град Видин. Завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Филип Филипов през 1959 г.

Артист с над 60-годишна кариера, той е любимец на няколко поколения българи. Познаваме го от театъра („В полите на Витоша“, „Хъшове“, „Барабанчица“ и много други) , киното (Тримата от запаса“, „Осъдени души“, „Вилна зона“, „Служебно положение ординарец“, „Дело №205 – П.К. Яворов“, „Войната на таралежите“, „Всичко е любов“ и др.) и телевизионния театър („Двубой“, „Службогонци“, „Чичовци“ и много други).

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!