16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Поставянето на некролози в центъра на Пещера – само на определени места

nekrolozi centur

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Поставянето на некролози, в центъра на града / ул. “ Нестор Личев“ /, ще се извършва на обособено за тази цел място. Днес служители на ОП „ЧПОИ“ почистиха и отстраниха налепените скръбни известия от стената на банката в близост до сградата на администрацията. На това място ще бъде монтирано специално табло с размери 4 :1 метра.

Темата е коментирана и преди. Постъпвали са сигнали от хора, които изказват недоволството от факта, че разлепването на некролози е абсолютно безразборно. Този път ръководството на Общината е категорично, че разлепени некролози, плакати и рекламни материали ще бъдат премахвани, когато се поставят на произволни места из Пещера. По този начин се цели подобряване на визията на града, чистотата и вида на  обществените сгради.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!