23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Последен ден за заявления за гласуване в чужбина

vot
[dropcap]Д[/dropcap]нес е последен ден, в който българите в чужбина трябва да подадат писмено заявление по образец или да изпратят електронно заявление през интернет страницата на Централната избирателна комисия  за участие в парламентарните избори на 4 април. Заявлението трябва да бъде подписано саморъчно и подадено лично или изпратено чрез писмо до дипломатическото или консулското представителство на България в съответната държава.

В едно писмо може да има повече от едно заявление. Изпратените чрез куриерска услуга заявления се считат за изпратени „по пощата чрез писмо“. Изпратените по електронна поща сканирани заявления не се считат за изпратени „по пощата чрез писмо“.

До 25 февруари българите в чужбина са подали 48 477 електронни заявления за гласуване, повечето онлайн. Хартиените са около процент и половина от общия брой. Най-много са от Турция, Великобритания и Испания.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!