20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:46, 19 юни 20201min

Положителни са резултатите за коронавирус на двама мъже от Пещера

koronavirus

Пещера. Положителни резултати за коронавирус са установени в проби на двама мъже от Пещера- на 58 и на 65 години. Първият мъж е на домашна изолация, по-възрастният е хоспитализиран в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“. Издирват се контактните лица и се поставят под 14 дневна карантина.

РЗИ Пазарджик информира за дванадесет положителни за коронавирус проби на служители на МВР Пазарджик. Единадесет от пробите са потвърдени от Лабораторията към Медицински институт на МВР – София, една проба е потвърдена в Лабораторията към МБАЛ „Уни Хоспитал“ гр. Панагюрище. Положителни резултати за COVID-19  са дали единадесет жени и един мъж.

Новооткритите са:

8 от гр. Пазарджик, 1 от гр. Септември, 1 от гр. Панагюрище, 1 от с. Мало Конаре, 1 от с. Габровица. Жените са на възраст от 21 до 57 години, мъжът е на 47 години.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!