28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:12, 29 април 20201min

Полицаите задържаха трима пещерци, извършили кражби

polic

Пещера. Трима пещерци, извършили кражби, са установени и задържани от служители на управленията в Пещера и Пазарджик. Преди седмица в полицейското управление в Пещера постъпила жалба от 30-годишния Т.Д. Младият мъж се оплакал, че апаш е откраднал от жилището му велосипед, който бил от реномирана и скъпа марка. Криминалисти от управлението се заели с разследване на случая и скоро установили, че автор на посегателството е М.И. – 32г. Пещера. Велосипедът е предаден на органите на реда от извършителя.

В началото на януари тази година от хипермаркет в Пазарджик била установена кражба на електроинструменти на обща стойност около 1500 лева. След подаване на сигнал за случилото се служители на сектор „Криминална полиция” при РУ Пазарджик започнали разследване. В хода на неговото провеждане, както и работата по други случаи на кражби от търговския обект, органите на реда стигнали до самоличността на апашите. Оказало се, че това са старите им познайници И.М. – 40 г. и съпругата му Ж.М. – 31 г., и двамата от Пещера. Част от откраднатите инструменти са открити и върнати обратно на фирмата, чиято собственост са. Спрямо двамата се води полицейско производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!