20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:51, 21 септември 20201min

Победа за Ангелов в рали „Стари столици“

IMG_0208

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с Skoda Fabia R5 Evo спечелиха рали „Стари столици“, втори кръг от шампионата.

Пилотите на „Мегапорт Рейсинг“ натрупаха аванс от 41,6 сек пред вторите в състезанието Йордан Атанасов и Ангел Башкехайов с Mitsubishi Lancer Evo 9.

Трети се класира Дилян Станков и Йордан Йорданов с Peugeot 208 R2 от хомологираните автомобили, а Георги Янков и Цветан Балджиев с Mitsubishi Lancer Evo 9 от освободената група Е1 са на 2,47 мин зад Ангелов и с трето време в генералното, но извън официалното класиране за рали категориите. Състезанието се провежда край Шумен за 50-и юбилеен път.

В SS Пивовара 1, първа отсечка за деня, Атанасов и Башкехайов спечелиха с 5,5 сек, след което на SS6 Лозево 1 с дължина 6,96 км пилотите на „Мегапорт“ върнаха 3,1 сек, а на второто минаване на Пивовара натрупаха още 10,3 сек. В Лозево 2 записаха нови 7,9 сек пред преследвачите, а в последната отсечка и пауър стейдж Валерий Великов още 10,5 сек.

„Чудесно е, че отново сме победители в рали „Стари столици“. В началото на деня направих някои грешки, но след това наваксахме. Благодаря на навигатора си, на техническата помощ на екипа на Петър Гьошев и MSA, както и на спонсорите ми „Еуратек“ и „Мегапорт“ за подкрепата“, коментира Ангелов след финала.

Следващото състезание и последно за сезона е рали „Сърбия“ – от 2 до 4 октомври.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!