28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:02, 18 февруари 20201min

Площад „България“ приюти първите мартеници

masi bazar

Пещера. Площад „България“ приюти първите мартеници. Предвестниците на пролетта вече радват минувачите, които към момента все още любопитно разглеждат мострите. Пещера Прим научи от Мария Малчева- гл. експерт ТКТРОСОПВ в администрацията, че местата определени за продажба на символите на пролетта вече са заети. 23 маси и пейки ще бъдат подредени на площада срещу сградата на Общината, на които търговците ще изложат стоката си. По този начин се цели да се придаде естетически вид на мартенския базар. Същинската продажба на белите и червени конци ще започне на 22 февруари и ще приключи на 2 март. Освен търговци и производители на мартеници от Пещера, тази година в базара ще участват и техни колеги от Козарско, Стамболийски и Златитрап, уточни Малчева.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!