20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:22, 28 септември 20201min

Пиронкова открива програмата на „Ролан Гарос“

cvetana pironkova

Цветана Пиронкова ще започне участието си в основната схема на тенис турнира от Големия шлем „Ролан Гарос“ днес.

Четвъртфиналистката от US Open ще открие програмата на корт №4 в Париж с мач срещу Андреа Петкович от Германия. Срещата започва в 12:00 часа българско време. По това време температурата се очаква да бъде около 13 градуса.

Пловдивчанката участва в Откритото първенство на Франция с покана от организаторите.

До момента двете 33-годишни тенисисти са се срещали два пъти, като са си разменили по една победа. Пиронкова спечели на турнир на ITF в Братислава през 2007-а с 6:2, 6:3. Петкович пък победи по пътя към титлата на Турнира на шампионките в София през 2014 година със 7:5, 6:2.

Цвети е №157 в световната ранглиста, където германката е 95-а. За Петкович срещата днес ще бъде първи официален мач за годината.

Представителят ни при мъжете Григор Димитров пък ще изиграе първия си мач на турнира във вторник. Поставеният под №18 в схемата българин ще има за съперник  французина Грегоар Барер.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!