19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:21, 16 юли 20201min

Пещерска ясновидка е категорична: Вирусът ще си тръгне чак след 4 години!

gyukchen chausheva

Пещера- София. Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен, е родом в град Пещера. Ясновидката е потомствена лечителка вече седмо поколение, психолог, специалист по традиционни системи за лечение с елементи на енергоинформатика. В началото на всяка година тя прави безпогрешна прогноза за идните 12 месеца както в национален, така и в международен план.

Тя разкрива, че от началото на пандемията от коронавирус хората са започнали още по-често да я търсят. Въпросите, които най-често ѝ задавали, били свързани с това дали ще загубят работата си и ще останат ли здрави. „Особено тези, които са в сферата на ресторантьорството и туризма, бяха най-притеснени и питаха ще фалират ли бизнесите им“, разкрива Гюкчен.

Нейното мнение за появата на Ковид-19 се различава от това на част от колегите ѝ, които считат, че вирусът се е появил, за да накаже човечеството, което руши планетата си. Според Гюкчен той е изкуствено създаден и целта му е да оправдае по някакъв начин световната икономическа криза, която е била планирана да настъпи точно през 2020 г. „Вирусът няма да си тръгне до няколко месеца. Това са пълни глупости. Ще остане още 3-4 години и ще трябва да се научим, да свикнем да живеем с него“, категорична е ясновидката.

Още в края на миналата година Гюкчен предвиди, че през март, когато всъщност коронавирусът дойде в България, над страната ни ще има тежки вибрации, които ще ни донесат сериозни проблеми. „През 2021 г. ще има атаки по нашите банки, но се надявам да не стигаме до голям крах“, прогнозира още тя.

Илиана Чаушева е сред най-посещаваните от звезди и политици гадатели у нас, а някои от най-фрапиращите ѝ пророчества вече са се сбъднали. Припомняме, че тя беше единствената гадателка, която каза, че Великобритания ще излезе от ЕС още през 2016 г., и позна. Освен това видя атентата на бургаското летище и обединението на Балканите, припомнят от „Ретро“.

Източник : / https://www.plovdiv24.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!