29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:00, 3 март 20202min

Пещера отбеляза Националния празник – 3 март

mladenov - pametnik safonov

Пещера. С тържествено честване, организирано от община Пещера, бе отбелязан 3 март, Националният празник на Република България. Пред паметника на кап. Сафонов и Братя Горови венци и цветя поднесоха кметът на Общината Йордан Младенов, представители на политически сили, общественици, ученици и граждани. В церемонията по издигане на националния флаг участваха и председателят на Общински съвет- Пещера д-р Николай Пенев, Стефан Балабанов- заместник-министър на МВР, заместник- кметовете Гълъбина Карамитрева, Елена Рядкова и инж. Николай Атанасов. Отбелязването на 142-ата годишнина от Освобождението на България  продължи с изпълнения на гайдарски състав, детска певческа група при ЦПЛР- ОДК, БГ Дует и народната певица Ива Давидова.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!