19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:47, 24 януари 20201min

Пешеходец загина на пътя Пещера-Радилово

polic

Радилово- Пещера. Сигнал за катастрофата е получен снощи около 19.30ч. в РУ-Пещера. При движение по пътя между Радилово и Пещера 61-годишният С.К. от Пещера е блъснал с „Рено“ си движещ се по пътното платно пешеходец. За съжаление в резултат на тежкия удар пострадалият е починал на място. Пристигнали са екипи на полицията, пожарната и „Спешна помощ“. Трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ-Пазарджик. Установено е , че това е 62-годишният Г.С. от село Ивайло. Снощи е се наложи временно затваряне на пътната отсечка, докато бъде извършен щателен оглед от дежурна група на РУ-Пещера. Малко по-късно пътят беше отворен за движение. Шофьорът е задържан за срок от 24 часа в ареста. По случая се води полицейско производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!