25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:04, 18 ноември 20201min

Памела : Моята стихосбирка “Буря, наречена любов”, стигна отвъд океана

bg slovo pamela mekushina

Пещера. „Моята стихосбирка “Буря, наречена любов”, стигна отвъд океана. Част от стиховете ми са отразени във вестник “Български хоризонти” в Торонто, Канада. Горда съм от този факт!“

Памела Мекушина

Това написа в социалната мрежа Памела Мекушина. Рубриката „Българско слово зад граница“, предназначена за автори, издателите са публикували три от стихотворенията на пещерската поетеса. Peshtera prim припомня, че Памела Мекушина е от новото попълнени автори на Литературен клуб „Искри“ към НЧ „Развитие-1873″гр. Пещера. Тя е и доброволец към библиотеката.

Първата самостоятелна стихосбирка “Буря, наречена Любов” на Памела видя бял свят в дните около 14 февруари 2020 г. В момента е студентка в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ със специалност Български език и история.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!