26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пазарджишкият театър играе „Дон Кихот“ за медиците на първа линия

zavesa teatur

Пазарджик. Пазарджишкият театър започва инициатива „Солидарност със здравните работници“, съобщиха от културната институция.
Директорът Григор Антонов е отправил покана към всички здравни работници, които са на първа линия в денонощната битка с COVID-19, да посетят спектакъл на театъра.

Утре голямата сцена на ДКТ „Константин Величков“ отваря врати за тях с едно от най-силните заглавия в афиша си – „Дон Кихот“ с участието на Иван Бърнев.

С инициативата си театърът в Пазарджик иска да благодари за ангажираността и всеотдайността на лекари, медицински сестри, санитари, доброволци и всички специалисти от спешната помощ.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!