28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:12, 15 юни 20201min

Отпадат ограниченията за влизане на българи в Гърция

gurcia

При влизане в страната гръцките гранични служители ще предоставят по тяхна преценка анкетни карти, в които българските граждани трябва да попълват трите си имена и дестинация на пътуването си.

На произволен принцип ще бъдат вземани и проби за коронавирус. Това съобщиха от българското външно министерство. При положителен резултат ще бъде налагана 14-дневна карантина. В такъв случай се препоръчва българските граждани да се връщат в България от границата.

От 15 юни летищата в Атина и Солун започват да приемат международни полети. Задължителното тестване за коронавирус на летищата и 14-дневната карантина при положителен резултат остават единствено за граждани, които пристигат от райони, рискови от Covid-19.

Източник : / https://bntnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!