25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Отмениха европейско първенство по спортна стрелба

sportna strelba

Европейското първенство по спортна стрелба с пневматично оръжие, което е олимпийска квалификация, няма да се състои, обявиха организаторите.
Шампионатът беше планиран да се проведе от 26 февруари до 6 март 2021 година във Финландия, но е отменен заради пандемията от коронавирус.

Ръководството на Европейската конфедерация по спортна стрелба ще обсъди възможността за отлагане на първенството за по-късна дата. В случай че това е невъзможно, то квотите за Токио 2020 ще бъдат разпределени според европейското класиране към 31 май 2020 година, съгласно квалификационната система, одобрена от Международния олимпийски комитет.

Предишното европейско първенство се проведе във Вроцлав (Полша) от 23 февруари до 1 март 2020-а, а през 2022 година е планирано за 18-27 март в Хамар (Норвегия).

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!