23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков20:01, 27 май 20201min

Отличиха медицински сестри от МБАЛ-Пазарджик за отдаденост на професията

mir

Пазарджик. Ръководството на дружеството на БАПЗГ към МБАЛ-Пазарджик отличи с грамоти, парични премии и цветя медицински сестри за изявени професионални качества и отдаденост на професията, доказани в борбата с COVID-19.

Признание и грамота получи и старша медицинска сестра Станимира Стоянова за добрата организация на работа в Инфекциозно отделение.

DSC 0219

Грамоти имаше и за всички медицинските сестри , работещи всеотдайно там, както и за медицинските сестри от други отделения, които като доброволки помагат на своите колеги в битката с коронавирусната инфекция.

Грамоти получиха и операционните сестри Цветана Узунова и Валентина Баракова, които над 40 години работят в операционния блок на Хирургично отделение.

DSC 0229Изпълнителният директор на болницата д-р Красимир Темнилов им връчи и благодарствени писма в знак на благодарност за високия им професионализъм.

DSC 0202

„Убедени сме, че всяка болница, която има такива медицински сестри, които са сърдечни, всеотдайни и отговорни трябва да се гордее с тях и да прави всичко по силите си, за да ги задържи и мотивира, за да продължат да работят. Вие доказахте, че сте от хората с призвание в живота“, се казва в благодарственото писмо. Такова беше връчено и на медицинските сестри от Инфекциозно отделение за вниманието и положените грижи към всеки пациент.

DSC 0206

„Благодарим ви, че не абдикирахте и че работите в тази тежка ситуация. Гордеем се с вас“, отбеляза д-р Темнилов. Главната медицинска сестра Елена Станчева също изказа своето възхищение и признателност към колегите си. „Вие показахте, че сте достойни последователки на Флорънс Найтингел и умеете да решавате проблемни ситуации без конфликти“, заяви тя пред старшите сестри на отделения в МБАЛ-Пазарджик.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!