16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Община Пещера стартира процедура за набиране на потребители на социална услуга „Асистентска подкрепа“

dokument

Пещера. Община Пещера е получила предварително одобрение за създаване на социална услуга „Асистентска подкрепа“ в община Пещера с капацитет  42 потребители.

Община Пещера стартира процедура за набиране на потребители, които ще ползват социалната услуга. Услугите се предоставят по местоживеене на одобрените потребители по постоянен или настоящ адрес.

Потребители на социалната услуга могат да бъдат: лица в надтрудоспособна възраст в невъзможност за самообслужване, които нямат определена по съответния ред степен на намалена работоспособност, както и деца с  трайни  увреждания  и  пълнолетни  лица  с  трайни  увреждания,  с определена чужда помощ, които не ползват асистентска подкрепа, помощ за осигуряване на асистентска подкрепа или, за които не се получава помощ за грижа в домашна среда по реда на друг закон.

Всички документи по образец, които трябва да бъдат подадени, кандидатите могат да получат в Център за административно обслужване – гише №2 и гише №3 в сградата на Община Пещера.

Документи ще се приемат всеки работен ден  от 8.30 до 12.00 часа и от 13.30 до 17.00 часа, в Центъра за административно обслужване. За допълнителна информация: тел. 0350/6-22-08, вътр.104.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!