25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:10, 24 март 20201min

Община Пещера разкрива дарителска сметка за справяне с коронавируса

banka

Пещера. По инициатива на кметът на община Пещера Йордан Младенов ще бъде открита дарителска сметка за набиране на средства за подпомагане дейността на лечебните заведения в условия на извънредна ситуация, свързана с COVID-19. Дарените средства ще се използват за осигуряване на цялостни предпазни комплекти за работещия медицински персонал, за консумативи и апаратура, в това число и респиратори. Това е поредното решение взето на заседание на Общински кризисен щаб днес. “ Средствата, които получим, ще използваме да осигурим дейностите в трудната ситуация на лекарите, медицинските сестри, санитари и персонал, които ще се грижат за заразени с COVID-19″, уверяват от екипа. Младенов даде старт на инициативата като направи дарение с лични средства в размер на 1 500 лева. Призоваваме всички граждани и бизнеса в Пещера да подкрепят кампанията и да проявят съпричастност на банкова сметка :

 

„Общинска банка“ АД

SOMBBGSF

Община Пещера

BG 06 SOMB 91308432970244

445100 – вид плащане за дарения

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!