19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:14, 21 август 20201min

Община Пещера : Няма да се толерират нарушения на обществения ред, ще бъдат предприети законови мерки за наказания на нарушителите

snimka karuca

Пещера. Във връзка с получени сигнали в Община Пещера за нарушаване на правилата за движение от водач на каруца в централна градска част на гр.Пещера  е извършена проверка, при която нарушителят е установен. Това е жител на Пещера с инициали М. М.  Предприети са нужните действия за налагане на административно-наказателна отговорност и на лицето ще бъде наложена глоба в размер до 80 лв..

След многократни констатации и сигнали от страна на наши съграждани за оставени без надзор и придружител коне в населените места –  Свети Константин  и Пещера, бяха предприети необходимите действия от служители на Общинска администрация, при които собствениците на животните бяха установени и издирени.  На същите са съставени актове за установяване на административни нарушения за да бъдат санкционирани, като глобата за подобен род нарушения е в размер до 300 лв .

Община Пещера няма да толерира нарушения на обществения ред и ще предприема всички законови мерки за наказания на нарушителите. Ще съблюдаваме за спазване на правилата и апелираме към всички жители за повишена гражданска отговорност и нетърпимост към прояви, които създават предпоставки за недоволство. Общественият ред е наш взаимен ангажимент и от общите ни усилия и задължения зависи да живеем в по-подредено и спокойно място.

Ръководството на Община Пещера ще промени съществуващите към момента  Наредба за обществения ред, чистотата и специализирана закрила на деца на обществени места и  Наредба за организацията и безопасността на движението, дисциплината на водачите на превозни средства и пешеходците в Община Пещера,  като значително ще завиши размерите на глобите при констатирани нередности и нарушения на установените правила.

Вашите сигнали за нередности и нарушения на територията на Община Пещера се приемат денонощно от дежурни служители на горещия тел. : 0350 / 6 22 16.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!