26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:24, 22 април 20201min

Община Брацигово е инициирала посаждане на дръвчета

bracigovo

Брацигово. На 22 април отбелязваме Деня на Земята под мотото „Действия срещу изменението на климата „. На 22 април 2020г. Денят на Земята отбелязва своята 50-та годишнина. Тазгодишната тема на ежегодно провежданата кампания е „Действия срещу изменението на климата-огромното предизвикателство на нашето съвремие“. Изменението на климата е предизвикателство за бъдещето на човечеството и за функционирането на животоподдържащите системи, които правят света ни обитаем.Тази година отбелязването става в условията на извънредни мерки заради епидемията от коронавирус. Това е и причината да постави нов глобален стандарт за Деня на Земята 2020 г. Време е за смели, креативни и иновативни решения. Това изисква действия на всички нива – от бизнеса до местните власти и правителствата. Всеки отделен човек също има реално влияние и сила като потребител, избирател и член на общността в името на промяната. Светът се нуждае от нас и нашите действия. Има толкова много неща, които всеки може да направи, за да защити и помогне за възстановяването на планетата: участие в почистване; присъединяване към най-голямата гражданска научна инициатива в световен мащаб; провеждане на местно събитие!

Дори оставайки вкъщи и поддържайки социално дистанциране, все още можем да упражним нашата отговорност да действаме в полза на околната среда. Независимо къде се намираме, ние можем да направим промяната!

На този ден община Брацигово е инициирала посаждане на дръвчета дарение от – Гората БГ. За целта всички записани доброволци, ще посадят част от дръвчетата по паркове, градини и други обществено значими места.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!