20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:23, 2 февруари 20201min

Нов сайт с информация за възможностите за работа в България за хората извън страната

rabota

Българските граждани зад граница вече могат да получават информация за актуалните възможности за започване на работа в страната, както и полезна информация за условията на труд и живот у нас. Тя е достъпна в новата рубрика „Работа в България“ на сайта на мрежата за европейска трудова мобилност в България, която е част от Агенцията по заетостта. На тази страница могат да се видят условия на труд, актуална информация по отношение на детските градини, училищата достъпа до здравеопазване, нивата на трудовото възнаграждение. Търсещите работа имат възможност да създават автобиография в самия сайт и директно да кандидатстват по обявените работни места.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!