29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ново професионално оборудване и обзавеждане на кухненски блок в Домашния социален патронаж

parokonvektomat

Пещера. Община Пещера успешно приключи проект „Подобряване на материалната база чрез закупуване, доставка и монтаж на ново професионално оборудване/обзавеждане на кухненски блок в Домашен социален патронаж гр. Пещера“, финансиран от Фонд „Социална закрила“.

Кухненският блок на Домашен социален патронаж вече разполага с ново кухненско оборудване – хладилен шкаф, газова печка с четири горелки, електрическа печка с четири квадратни плочи, електрически пароконвектомат с директна пара, с автоматична система за измиване на камерата, зеленчукорезачка в комплект с пет диска, тави от неръждаема стомана и съдове за разнос на готовата храна на три нива, изработени от емайл.

Снимка : peshtera prim

С реализирането на дейностите по проекта се подобриха условията на труд на работещите в ДСП, повиши се и качеството на предоставените от Домашен социален патронаж услуги.

 

Снимка : peshtera prim

Припомняме, че общият бюджет на проекта е 35 985,36 лева, от които 32 386,83 лева са осигурени от ФСЗ и 3 598,54 лева са собствени финансови средства от Община Пещера.

Капацитета на Домашен социален патронаж в Пещера е 180 потребители от Пещера, Радилово и К. Димитриево.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!