25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:44, 16 юли 20201min

Новият миниалбум на Кристиан Костов е с 6 музикални настроения

krisiyan kostov

Кристиан Костов поставя финални акорди на един наситен творчески период в живота си с прецизно създаден миниалбум – “Mood:”, съобщават от екипа на певеца, станал световно известен след участието си на „Евровизия“.

EP-то му съдържа 6 сингъла, включително популярните през последните месеци парчета – “Honest”, “Better” и “Things I Like”.
Последната премиера е на 4-тия сингъл от него – “Thinking”.

Започнал музикалната си кариера от България, с участието си в XFactor, Кристиан Костов вече се радва на голям международен успех като артист на водещата в света музикална компания Universal Music Group.

За песните в “Mood:” Кристиан работи с екип от доказани професионалисти, чиито имена присъстват в кредитите на световни звезди като Bebe Rexha, Demi Lovato, Gallant и BTS, допълват от неговия екип.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!